Studievejledning

Studievejledning handler om tre faser i dit skoleliv:

1. Optagelse

For at blive optaget på den 2-årige STX-Science skal du til en individuel optagelsessamtale i studievejledningen sammen med dine forældre.

Studievejlederne er: Henning Schoop, Bente Højgaard Vlk og Hanne Ravn.

Kontakt studievejledningen på Aalborg Studenterkursus på telefon 96 31 22 23, eller send studievejlederne en mail.

Du kan også bestille tid til en samtale hos en studievejleder. Klik på denne tidsbestilling og find en tid, der passer dig. 

Træffetider:
Mandag, tirsdag og onsdag:     10.00 - 14.00
Torsdag:                                       12.00 - 16.00
Fredag:                                         lukket

Studievejlederne har kontor i lokale 006 og 007 i stueetagen.

2. Gennemførelse

Som fuldtids dagelev har du en særlig klassevejleder tilknyttet. Han/hun skal hjælpe dig med at gennemføre dit forløb og vil derfor være den, du snakker med om alt det, der ikke hører til fagene (det er faglærerens område) eller klassen (det er klasselæreren). Det kan være, hvordan du arbejder, hvordan du får gode studievaner, hvordan du får skole, fritid og eventuelt arbejde til at hænge sammen, eller hvordan det i det hele taget går med at studere.

Klassevejledernes kontor findes i lokale 004 i stueetagen.

3. Videregående uddannelse

Vejledning om dine studiemuligheder får du af Studievalg Nordjylland. I løbet af skoleåret vil  vejlederen fra Studievalg, der er tilknyttet Aalborg Studenterkursus, Louise Thomsen, besøge din klasse og have træffetider, du kan benytte dig af. Louise mødetider fremgår af denne bestillingsformular. Du kan læse mere om studievalgs vejledning på skolen her. Du kan også altid henvende dig direkte hos Studievalg i Slotsgade 27.