Optagelseskrav

Aalborg Studenterkursus tilbyder GSK-forløb i en lang række fag og på mange forskellige måder. En del fag tilbydes som både som daghold og aftenhold, så du kan vælge det, der passer bedst ind i dit liv og dit tempo.

I nogle fag kan du selv bestemme, om du vil bruge et halvt eller et helt år på at få den eksamen, du behøver. Det er helt op til dig og dit faglige niveau. 

Fagene er skruet forskelligt sammen. Nogle kræver mere selvstudium, mens andre har flere traditionelle lektioner. Kontakt en studievejleder, som kan hjælpe dig med at finde de hold, der passer til netop dig.

Betingelsen for at kunne søge er, at de fag og niveauer, du vælger, er et optagelseskrav til den videregående uddannelse, du vil søge ind på efter GSK.

Alle med en færdiggjort gymnasial eksamen har mulighed for at tage GSK-fag på Aalborg Studenterkursus. Desuden kan du supplere via GSK, hvis du har en erhvervsuddannelse (EUD). Udover en erhvervsuddannelse skal du have bestået mindst ét gymnasialt fag på mindst C-niveau for at kunne søge ind på et GSK-hold.

Hvis du tilmelder dig et kursus med startniveau over 0, skal du dokumentere, at du allerede har bestået faget på dette niveau. Det betyder altså, at hvis du tilmelder dig et matematikkursus fra niveau C til B, skal du dokumentere, at du har bestået matematik på C-niveau. Når du tilmelder dig online, skal du uploade en kopi af dit HF- eller studentereksamensbevis, for at din ansøgning kan godkendes. Det er den lokale koordinator for GS, rektor Søren Hindsholm på Nørresundby gymnasium, der står for godkendelsen af ansøgninger.

BLIV ELEV